Обележен Дан полиције

Поводом Дана полиције, председник Градске општине Сопот Живорад Милосављевић  и ове године, 1.јула уприличио је пријем на коме је додељена награда за најбољег полицајца у претходној  години.

На пријему су поред председника   Живорадa  Милосављевића, секретарa Скупштине ГО Сопот Јелене Живковић, присуствовали и начелник Полицијске станице  Драган Животић, као и полицајци и службеници станице.

У уводној речи начелник  Животић је истакао добре резултате Полицијске станице која је остварила 62 посто расветљених случајева, што је најбољи резултат на подручју Полицијске управе за Град Београд. Тежих дела није било, а остварили су и 9 заплена на откривању наркоманије.

Председник Живорад Милосављевић је сарадњу општине са Полицијском станицом Сопот оценио као веома добру и квалитетну. Времена су тешка и прекршаја, као и кривичних дела је све више. Правовремено откривање кривичних дела је гаранција да ће ова средина бити више безбедна него сада.

Полицијски службеник који се према квалитету рада и односу према грађанима Сопота истакао у протеклој години је Срђан Недељковић. Њему је у име општине Сопот, одборника и у своје лично име , председник општине Сопот Живорад Милосављевић уручио  ручни сат.