Цвет успеха 2016

Мина Ракићевић, директорка фирме Деликос која производи висококвалитетне сухомеснате производе “Космајска деликатесна радионица”, овогодишња је добитница награде “Цвет успеха за жену-змаја” у категорији породичног предузетништва, а коју додељује Удружење пословних жена Србије.

“Бити добитница ове награде за мене је велика част и представља потврду да сав труд, љубав и посвећеност које сам уложила у развијање посла након очеве смрти нису биле узалудне, као и чињеница да се то примећује и вреднује. Ништа мање значајно је и то што награда долази од Удружења пословних жена Србије. Наиме, жене су кључан сегмент наше пословне филозофије – жене раде у Деликосу, наши су пословни партнери али и најбољи и највернији потрошачи”. – истакла је Мина Ракићевић.

Деликос је породична радионица најфинијих сухомеснатих деликатеса. Налази се у еколошки заштићеном подручју планине Космај, у близини манастира Тресије, далеко од било каквих загађивача ваздуха. Без вештачких боја, арома, емулгатора и адитива, а од најквалитетнијег свињског и говеђег меса и уз додатак најфинијих зачина, производи Деликоса који се на тржишту налазе под именом Космајска деликатесна радионица, јединствени су по свом укусу и квалитету. Благо димљени хладним димом одабране букове пиљевине, ови производи се стручно прате током целог процеса производње – од усољавања и зачињавања меса до његовог потпуног сазревања, без скраћивања или убрзавања иједног природног процеса, а све са циљем да производи буду нутритивно вредни, здравствено безбедни, изузетно укусни и високо квалитетни.

Галерију фотографија можете погледати овде.