Завршен VIII Турнир у малом фудбалу Сопот 2019

Завршен је и осми по реду Турнир у малом фудбалу “Сопот 2019”, победник турнира је екипа „КМФ Сопот“ која је у финалном мечу била боља од екипе „Стојник Аранђеловац“ резултатом 7-3, док је у надметању за треће место екипа „Јаковљевић Стил“ била боља од екипе „Тигрови“ резултатом 6-3.
Најбољи стрелац турнира је Срђан Раденковић из екипе Стојник Аранђеловац, најбољи голман је Немања Јанићијевић из КМФ Сопот, најбољи играч финала је Божидар Симић, из исте екипе док је најбољи играч турнира Марко Симеуновић, такође из екипе КМФ Сопот.
Победник у надметању у надвлачењу конопца је екипа “Космајци”, друго место је заузела екипа “Делије Велика Иванча”, док се на трећем месту нашла екипа “Дучина” која је била боља од екипе “Неменикуће”.
Посебна признања за допринос турнирима на подручју општине Сопот добили су: Дејан Ђурић – екипа Ауто сервис Драги и Александар Маторчевић – екипа Оксфорд.
Такође, признања за посебан допринос турнирима су добиле екипе које су ове године наступале на свих 17 турнира на нашој општини а то су екипе Данкови Ропочевци и Три МБ Универзал Мала Иванча, признања су примили Данко Павловић и Ранко Пешовић са целом екипом.
Судије турнира су: Филип Војиновић, Радослав Миленковић, Милош Живановић, Марко Миловановић, Аца Јовановић, Бранислав Војиновић, Далибор Станковић, Марко Мартиновић и Душан Којички.
Турнир је окупио 52 екипе, са пријављених око 500 играча.
Такође, поред фудбалера сениора, на турниру су учествовале школе фудбала из Раље и Сопота.
Посебну лепоту Турниру су својим наступом током финалне вечери дали чланови Културно-уметничког друштва “Космај” Сопот.
Хвала свима који су помогли да се овај Турнир одржи, Градској општини Сопот, Основној школи “Јелица Миловановић”, полицијској станици Сопот, Дому здравља Сопот, Центру за културу Сопот, ЈКП Сопот, ЈКП Пијаце Ропочево, КУД-у „Космај“ Сопот, ресторану Радовање, месари „Космај“, а посебна захвалност судијама, екипама и многобројној публици.
До следеће године у исто време, у име организације Турнира, велики спортски поздрав!