Завршен осми по реду турнир у Дучини

У понедељак, 19.06.2023. године, завршен је 8. по реду Меморијални турнир у малом фудбалу „Горан Поповић – Тикин“, Дучина 2023.
Завршно вече је почело утакмицом за треће место између екипа Стовариште Сењак и Попај метал Стојник, потом је уследило такмичење у надвлачењу конопца у ком је победу извојевала екипа Космајци, друго место је заузела екипа Дучина а треће место екипа Транскоп Цокин.
Потом је после представљања екипа, интонирања химне Републике Србије и прелепог ватромета, уследила финална утакмица, између екипа Дучина и Чивијаш након које је најсјајније одличје извојевала екипа домаћина.
Најбољи голман турнира је Душан Стијеља, из екипе Чивијаш, најбољи стрелац турнира је Мален Миливојевић и најбољи играч турнира Давид Стевановић, обојица из екипе победника.
Признања је уручио а потом и затворио турнир председник градске општине Сопот Живорад Милосављевић.
Захваљујемо се породици Горана Поповића – Тикиног, свим екипама, спонзорима екипа, екипи организатора који су помагали током турнира, судијама, ФК Војвода Дучина, месној заједници Дучина и публици која је у великом броју бодрила екипе!
До следеће године на истом месту у исто време, велики спортски поздрав!