Завршен 13. меморијални турнир „Славиша Ђуричић – Лија“ Раља 2024

У понедељак, 24.06.2024. године, завршен је 13. по реду Меморијални турнир у малом фудбалу – „Славиша Ђуричић – Лија“ Раља 2024.
Завршно вече је почело утакмицом за треће место у којој је екипа СИМ ентеријер Ђуринци резултатом 7-4 освојила треће место у надметању са екипом Три МБ универзал Мала Иванча.
Затим је уследило такмичење у надвлачењу конопца у ком је победу извојевала екипа Кокице која у надметањима била боља од екипе Момци из Поповића.
Потом је после представљања екипа и интонирања химне Републике Србије, уследила финална утакмица, између екипа Трго рад и Централе Премијум пагоде.
Победник турнира је екипа Трго рад која је победила резултатом 5-1.
Најбољи стрелац турнира је Милан Илић из екипе Трго рад, најбољи голман на турниру је Марко Ђурић из исте екипе, док је најбољи играч турнира Ненад Радовановић, из екипе Централе Премијум пагоде.
Захваљујемо се свим екипама, спонзорима екипа, екипи организатора која је помагала током турнира, судијама, фудбалском клубу „Космај“ Раља, месној заједници Раља и наравно публици која је свакодневно бодрила екипе!
До следеће године велики спортски поздрав!