VIII Сајам здраве хране „Милена Татар“ Сопот 2020

У организацији емисије „Знање имање“ и Градске општине Сопот, у четвртак 15.10.2020. године у Сопоту је одржан осми по реду Сајам здраве хране „Милена Татар Сопот 2020“.

На трибини која је одржана, учествовали су представници Секретаријата за привреду града Београда, произвођачи, директорка Управе за аграрна плаћања при министарству пољопривреде Биљана Петровић, Драгана Степановић из секретаријата за привреду града Београда, Милица Јанковић из Пољопривредне стручне службе Београд, док је испред удружења „Serbia Organica“ присуствовала Гордана Шокшић.

Осми по реду Сајам здраве хране „Милена Татар Сопот 2020“ окупио је преко 60 излагача здраве хране из свих крајева Србије. На штандовима се могло видети и дегустирати воће, поврће, сокови, џемови, сушени плодови, затим производи од брашна, намази, чајеви, ракија, вино и остали пољопривредни производи.

Свим излагачима су додељене захвалнице, диплома за најмлађег произвођача органске хране припала је пољопривредном газдинству „Органела“ из Ваљева, а специјалну награду за постигнуте резултате у производњи органске хране добило је Удружење органских произвођача, проф.др. Никола Бајић из Ужица.

Градска општина Сопот се захваљује свим учесницима осмог Сајма здраве хране.