Подела ваучера града Београда

Обавештавамо вас да ће подела ваучера у вредности шест хиљада динара за децу која не иду у вртиће почети У ПОНЕДЕЉАК, 26. ДЕЦЕМБРА 2022. године.

Родитељи/старатељи се могу јавити у зграду општине Сопот, Космајски трг 5, соба бр. 30, I спрат, где ће са личном картом и изводом из матичне књиге рођених детета, на увид, моћи да подигну ваучер. Након провере да дете заиста не иде у вртић, ваучере ће добити на лицу места.

Подела ваучера за сву децу Београда, закључно са ученицима завршних разреда средњих школа, као и за запослене који раде с децом у вртићима и школама почиње 19. децембра, а ваучери ће моћи да се искористе до 1. марта 2023. године и то у следећим радњама: „Sport Vision”, „Sport Vision Kids”, „Sport Vision Outlet”, „Buzz”, „Run ‘n More”, „Extra Sports”.

Износ од шест хиљада динара није неопходно потрошити током једне куповине. Може се искористити у датом року за више куповина које не прелазе вредност поклон-ваучера, односно шест хиљада динара. Уколико родитељи желе да купе производ скупљи од износа ваучера, моћи ће на лицу места у продавници да доплате.