Завршен турнир у Стојнику

У понедељак, 29.05.2023. године, завршен је 6. по реду Меморијални турнир у малом фудбалу „Владан Манојлов“, Стојник 2023.

 

Турнир традиционално организују месна заједница Стојник и градска општина Сопот.

 

Ове године се такмичило 26 екипа. Завршно вече је почело утакмицом за треће место у којој је екипа Глишић превоз, била боља од екипе Мароко резултатом 5-0.

Након утакмице за треће место уследило је такмичење у надвлачењу конопца у ком је победу извојевала екипа Космајци, друго место је заузела екипа СИМ ентеријер Ђуринци а треће место екипа Стојник.

 

Потом је после представљања екипа и интонирања химне Републике Србије, уследила финална утакмица, између екипа Аутосервис Албо Пецић и СИМ ентеријер Ђуринци.

Победник турнира је екипа Аутосервис Албо Пецић, са резултатом 5-1.

 

Најбољи голман турнира је Милан Живојиновић, из екипе СИМ ентеријер Ђуринци, најбољи стрелац турнира је Немања Милошевић из екипе Аутосервис Албо Пецић, док је најбољи играч турнира Игор Стеванковић, такође из екипе победника.

 

Захваљујемо се породици Владе Манојлова, свим екипама, спонзорима екипа, екипи организатора која је помагала током турнира, судијама, ОШ Цана Марјановић, месној заједници Стојник и публици која је упркос лошим временским приликама свакодневно бодрила екипе.