Обележен дан полиције

Поводом Дана полиције, председник Градске општине Сопот Живорад Милосављевић  и ове године, 17.јуна  уприличио је пријем на коме је додељена награда за најбољег полицијског службеника у претходној  години. 

            На пријему су поред председника   Живорадa  Милосављевића,начелника Управе градске општине Сопот Снежане Стојановић Кандић, секретарa Скупштине  Јелене Живковић, присуствовали и начелник Полицијске станице  Сопот Драган Животић, као и полицајци и службеници станице.

Председник Живорад Милосављевић је рекао да локална заједница цени рад полиције. Полиција има велики значај и са општинском Управом ради заједнички посао на добробит грађанима Сопота. Председник је нагласио да сопотска полиција превасходно поштује средину у којој ради и своје грађане.

Полицајац који се  квалитетом свог рада и односом према грађанима Сопота истакао у протеклој години је Горан Игњатовић, из Стојника.

Њему је у име градске  општине Сопот  и у своје лично име , председник општине Сопот Живорад Милосављевић , као награду за постигнуте резултате уручио ручни сат.