Меморијални турнир у малом фудбалу „Златко Кандић „

Протеклог викенда, 08. и 09. јула, одржан је први меморијални турнир у малом фудбалу у спомен на трагично преминулог младог играча ФК Рогача Златка Кандића (1988-2010).

Под покровитељством општине Сопот на спортском терену ОШ Јанко Катић у Рогачи публика је могла у две такмичарске вечери да види утакмице између чак 20 екипа колико се пријавило, што је надмашило очекивање организатора.

Након два дана такмичења и финалног меча са „ФК Неменикуће“ титулу најбољег тима однела је заслужено екипа „Мали Пожаревац“ , који су показали сјајно умеће брзе и ефектне игре на асфалтној подлози, а уједно и за најбољег појединца изабран је играч из победничке екипе .Такође, награде у виду трофеја додељене су и за најбољег стрелца и најбољег судију на турниру. Трофеје је награђенима доделио стриц преминулог Златка – Славољуб Кандић .

У складу са разлогом организације овог меморијалног турнира атмосфера је протекла у спортском,такмичарском и пријатељском духу, где су такмичари пружили сјајну дводневну фудбалску представу за присутну бројну публику.

На завршници турнира окупљеним учесницима и публици обратио се председник општине Живорад Милосављевић и том приликом изразио задовољство успехом овог турнира и констатацијом да ће општина Сопот и у будуће помагати и радити на томе да се овакве спортске манифестације одржавају и у другим месним заједницама у Сопоту уз жељу да то не буде оваквим, већ само добрим поводима.

img_0070 img_0078

(Кликните на слику за увећање)