Додељене награде поводом акције ,,Забавом и спортом до здравља“

altУ Центру за културу Сопот, 10.јуна у преподневним часовима, одржана је завршна манифестација литерарно-ликовног темата ,,Забавом и спортом до здравља“, покренута од стране Општинског већа ГО Сопот ,у оквиру активности на превенцији болести зависности.

Награђеним учесницима, ученицима основних и средњих школа, Предшколској установи ,,Наша радост“ и школама награде је уручила члан Општинског већа Драгана Чолић. Она се захвалила свима на учешћу, посебно школи ,,Милорад Мића Марковић“ из Мале Иванче која је послала највећи број радова.

На нивоу основне школе, награде су добили: Андријана Станковић и Сандра Ивковић из школе ,,Милорад Мића Марковић“ М.Иванча које су поделиле 1. место , друго место заузеле су Вукота Драгана – О.Ш.,,Јелица Миловановић“ Сопот и Вања Вујиновић О.Ш.,,Милорад Мића Марковић“ М.Иванча, и треће Симић Ђорђе-школа из Мале Иванче и Павловић Јелена – О.Ш.,,Јанко Катић“ Рогача.

alt

Од ученика средњих школа, награђени су: Бојана Бабић – Машинска школа ,,Космај“ Сопот и Оливера Филиповић – Економско трговинска школа Сопот ( 1. место ), друго место заузела је Марија Михаиловић из Машинске школе, а треће су поделиле Оливера Живковић – Машинска школа и Мирјана Чокић Економско-трговинска школа.

Што се тиче ликовних радова, додељене су четири равноправне колективне награде: Предшколској установи ,,Наша радост“ Сопот и основним школама – ,,Цана Марјановић“ Раља, ,,Милорад Мића Марковић“ М.Ивнача и ,,Јанко Катић“ Рогача.

Након доделе награда, свој програм извела су деца из вртића ,,Наша радост“ из Сопота.