Јавни позиви за подстицајна средства у пољопривреди за 2024. годину

Градски секретаријат за пољопривреду објавио је јавне позиве за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области пољопривреде за 2024. годину у укупном износу од 511 милиона динара, што је највећи износ издвојен за ове намене до сада. Реч је о пет јавних позива које можете пронаћи на следећим линковима:

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава за набавку пољопривредних прикључних машина на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области пчеларства на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава у области воћарства, повртарства и ратарства на територији града Београда за 2024. годину.

Јавни позив за достављање пријава за доделу подстицајних средстава за набавку трактора на територији града Београда за 2024. годину.

 

Рок за достављање пријава по јавним позивима  је 3. јун 2024. године, до 15 часова. Све неопходне информације и помоћ приликом аплицирања пољопривредници могу добити у канцеларији 29 ГО Сопот. Контакт телефон је 011- 8251-211 лок.111 .