Завршен турнир у Стојнику 2024

У уторак, 28.05.2024. године, завршен је седми по реду Меморијални турнир у малом фудбалу „Владан Манојлов“, Стојник 2024.
Завршно вече је почело утакмицом за треће место у којој је екипа Малог Пожаревца била боља од екипе ЈКП Сопот Жање и синови после пенал серије резултатом 8:7, док је у регуларном делу утакмица завршена резултатом 6:6.
Након утакмице за треће место уследило је такмичење у надвлачењу конопца у ком је победу извојевала екипа Немања Секулић – Гара, друго место је заузела екипа Стојник, а треће место екипа Глетари Сопот.
Потом је после представљања екипа и интонирања химне Републике Србије, уследила финална утакмица, између екипа СИМ ентеријер Ђуринци и Премијум Пагоде.
Победник турнира је екипа Премијум Пагиде резултатом 6:1.
Најбољи стрелац турнира са постигнутих 8 голова је Ненад Бериша из екипе ЈКП Сопот Жање и синови, најбољи голман на турниру је Душан Стијеља из екипе Премијум Пагоде док је најбољи играч турнира Ненад Радовановић, такође из екипе Премијум Пагоде.
Захваљујемо се породици Владе Манојлова, свим екипама, спонзорима екипа, екипи организатора која је помагала током турнира, судијама, ОШ Цана Марјановић, месној заједници Стојник, Градској општини Сопот и наравно публици која је свакодневно бодрила екипе!