Завршен IX Турнир у малом фудбалу „Сопот 2023“

ЗАВРШЕН IX ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „СОПОТ 2023“
Завршен је и девети по реду Турнир у малом фудбалу “Сопот 2023”, победник турнира након одиграних 10 дана, је екипа Стовариште Сењак Раља, која је у финалном мечу, пред пуном халом (око 850 гледалаца), била боља од екипе Јаковљевић Солунац резултатом 4-2, док су у надметању за треће место Воћари Дучина били бољи од екипе КаНи Сопот резултатом 5-1.
Најбољи стрелац турнира је Милан Илић из екипе Стовариште Сењак Раља, најбољи играч финала је Никола Јанићијевић, из исте екипе, најбољи голман је Немања Анђелић из екипе Јаковљевић – Солунац, док је епитет најбољег играча турнира понео Лука Вучићевић из екипе Стовариште Сењак Раља.
Посебна признања за допринос организовању турнира у малом фудбалу „Сопот 2023“ добили су КУД Космај Сопот, ФК Космај Раља, ФК Сопот и школа фудбала Wolves Сопот.
Такође признања за посебан допринос турнирима су добиле екипе које су ове године од укупно 18 одржаних турнира учествовале и то: екипа Џим Маринац из Рипња на 15 турнира и Екипа код Бипа из Поповића на 14 турнира.
Судије турнира су: Милош Милосављевић, Аца Јовановић, Александар Кукурековић, Душан Мићић, Иван Илић и Мирко Мишић.
Турнир је окупио 50 екипа, са пријављених око 450 играча.
Такође, поред фудбалера сениора, на турниру су учествовале млађе категорије из ФК Космај Раља, ФК Сопота као и школа фудбала „Wolves“ Сопот.
Посебну чар Турниру су својим наступом током финалне вечери дали чланови Културно-уметничког друштва “Космај” Сопот.
Хвала свима који су помогли да се овај Турнир одржи, Градској општини Сопот, основној школи “Јелица Миловановић”, Дому здравља Сопот, полицијској станици Сопот, Центру за културу Сопот, ЈКП Пијаце Ропочево, ЈКП Сопот, КУД-у „Космај“ Сопот, ФК Сопот, ФК Космај Раља, школи фудбала „Wolves“ а посебна захвалност судијама, екипама и многобројној публици.
До следеће године, у име организације Турнира, велики спортски поздрав!