Завршен девети по реду турнир у Дучини

У уторак, 04.06.2024. године, завршен је девети по реду Меморијални турнир у малом фудбалу „Горан Поповић-Тикин“, Дучина 2024.
Завршно вече је почело утакмицом за треће место у којој је екипа Премиум пагоде била боља од екипе ФК Рожанци резултатом 8:3.
Након утакмице за треће место уследило је такмичење у надвлачењу конопца у ком је победу извојевала екипа Дучина, друго место је заузела екипа Дучинци, а треће место екипа Момци из Поповића.
Потом је после представљања екипа и интонирања химне Републике Србије, уследила финална утакмица, између екипа Дучина и Сењак.
Победник турнира је екипа Сењак резултатом 10:2.
Најбољи стрелац турнира је Ненад Радовановић из екипе Премиум пагоде, најбољи голман на турниру је Јован Антић из екипе Сењак, док је најбољи играч турнира Милош Маринковић, такође из екипе Сењак.
Захваљујемо се породици Горана Поповића, свим екипама, спонзорима екипа, екипи организатора која је помагала током турнира, судијама, фудбалском клубу ФК Дучина, месној заједници Дучина и наравно публици која је свакодневно бодрила екипе!
До следеће године у име организације Турнира, велики спортски поздрав!