Завршен 10. Турнир у малом фудбалу Сопот 2023

ЗАВРШЕН 10. ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ СОПОТ 2023
Завршен је и десети по реду Турнир у малом фудбалу “Сопот 2023”, победник турнира након одиграних 11 дана, је екипа Транскоп сервис, која је у фантастичном финалном мечу после извођења пенала била боља од екипе Јаковљевић Солунац резултатом 3-3 (п3-2), док је у надметању за треће место екипа Чивијаш била боља од екипе Данкови Ропочевци резултатом 8-2.
Најбољи стрелац турнира је Вељко Остојић из екипе Чивијаш, најбољи играч финала је Марко Симеуновић, из Транскоп сервиса, најбољи голман је Лука Антић из екипе победника, док је епитет најбољег играча турнира понео Драган Гогић из екипе Јаковљевић Солунац.
Посебна признања за изузетан допринос турнирима на подручју општине Сопот добили су Судијска организација ФСО Сопот и појединачно судије Аца Јовановић и Милош Милосављевић.
Такође признања за допринос организовању турнира у малом фудбалу „Сопот“ добили су Милош Окетић и Александар Сарић.
Уз наведене признања за посебан допринос турнирима су добиле екипе које су ове године највише учествовале на одржаним турнира и то екипа Шојка Цела фамилија са 17 турнира, Чивијаш на 15, затим иза њих екипе СИМ ентеријер Ђуринци, 14.октобар из Мале Иванче, Жање и синови и Немања Секулић Гара.
Судије турнира су: Милош Милосављевић, Аца Јовановић, Александар Кукурековић, Срђан Косанић, Иван Илић, Душан Мићић, Далибор Станковић, Душан Којички и Марко Мартиновић.
Турнир је окупио 44 екипе, са пријављених око 400 играча.
Такође, поред фудбалера сениора, на турниру су учествовале млађе категорије из ФК Мали Пожаревац, ФК Космај Раља, ФК Сопота, школа фудбала „Wolves“ Сопот и Балон Јупитер С.
Посебну чар Турниру су својим наступом током финалне вечери дали чланови Културно-уметничког друштва “Космај” Сопот.
Хвала свима који су помогли да се овај Турнир одржи Основној школи “Јелица Миловановић”, Дому здравља Сопот, полицијској станици Сопот, Центру за културу Сопот, ЈКП Пијаце Ропочево, ЈКП Сопот, КУД-у „Космај“ Сопот, школама фудбала, а посебна захвалност судијама, екипама и многобројној публици.
Велики спортски поздрав!