„Волети живот значи волети себе и друге“

Завршна манифестација овогодишњег конкурса са темом ,,Волети живот значи волети себе и друге“, у  организацији и под покровитељством Координационог одбора  Већа градске општине Сопот за превенцију болести зависности , одржана је  23.маја 2017.године, у фоајеу  Центра за културу Сопот. 

Учешће на такмичењу су узели ђаци  основних  школа, ОШ,,Јелица Миловановић“ Сопот, ОШ ,,Јанко Катић“ Рогача, ОШ,,Цана Марјановић“  Раља, ОШ,,Милорад Мића Марковић“ Мала Иванча, средњих школа –  Економско-трговинске и Машинске школе ,,Космај“ , као и најмлађи учесници – Предшколска установа „Наша радост“.

Награђени су најбољи за литерарне и ликовне радове, као и за спортска такмичења. Награде за литерарне радове добило је 33  ученика, подељено је 48 награда за ликовне радове и награђене су 3 школе за постигнуте резултатте у спортским такмичењима.

Завршну манифестацију увеличала је приредба најмлађих учесника конкурса, деце из вртића ,,Наша радост”. Након приредбе члан Већа градске општине Сопот Живка Маричић поздравила је све учеснике и поделила награде.