VII Сајам здраве хране „Милена Татар“ Сопот 2019

У организацији емисије „Знање имање“ и Градске општине Сопот, у четвртак 03.10.2019. године у Сопоту је одржан седми по реду  Сајам здраве хране „Милена Татар Сопот 2019“.

Сајам се због временских услова одржао у затвореном простору, у спортској хали основне школе „Јелица Миловановић“ и привукао велики број посетилаца.

На трибини која је одржана, учествовали су представници Секретаријата за привреду града Београда, произвођачи, као и генерални секретар Националног удружења за развој органске производње, Ивана Симић, која је говорила о десетогодишњици постојања органске производње у Србији.

Седми по реду Сајам здраве хране „Милена Татар Сопот 2019“ окупио је преко 50 излагача здраве хране из свих крајева Србије. На штандовима могло се видети и дегустирати воће, поврће, сокови, џемови, сушени плодови, затим производи од брашна, намази, чајеви, ракија, вино и остали пољопривредни производи.

Свим излагачима су додељене захвалнице, а диплома за најмлађег произвођача органске хране припала је пољопривредном произвођачу са Рудника, Ђурић Александру.

Градска општина Сопот се захваљује свим учесницима седмог Сајма здраве хране.