Градоначелник Синиша Мали у посети Сопоту

Градоначелник Синиша Мали је у пратњи директора ЈП Београд пута Ивана Теића и председника градске општине Сопот Живорада Милосављевића, дана 06. октобра 2017. године посетио Устаничку улицу у Сопоту.
Ова улица, у дужини од 1600 и ширини од 5 метара, је завршена пре неколико дана и још једна је у низу заједнички урађених пројеката од стране градске општине Сопот која преко ЈКП Сопот врши припрему и града Београда који преко ЈП Београд пут врши асфалтирање.
Град Београд је до сада ове године за изградњу путева на подручју градске општине Сопот пласирао укупно 111 милиона динара, док је за изградњу потисног цевовода издвојено 120 милиона динара. Ова значајна средства су уложена у пројекте који су од великог значаја за грађане Сопота.
Градоначелник и председник градске општине Сопот Живорад Милосављевић су најавили да ће завршетак нових просторија предшколске установе „Наша радост“ у Сопоту бити током јесени 2018. године. Ове просторије које финансирају град Београд и општина Сопот су од великог значаја јер ће својим капацитетом у потпуности дугорочно задовољити потребе становника Сопота.
Градоначелник Синиша Мали је истакао да ће град Београд наставити да улаже у инфраструктуру свих општина на подручју Града како би се остварио зацртани циљ а то је да сви становници имају једнаке услове за живот.