Друго место Рукометног клуба „Космај“ на турниру у Ади

Још један успешан међународни турнир је иза Рукометног клуба „Космај“ из Раље. На позив домаћина ЖРК „Халас Јожеф“ из Аде, су били претходног викенда учесници Купа пријатељства као једина екипа из Централне Србије, поносно представљајући нашу општину. Учесници су били из Мађарске, Румуније и Србије. Сам турнир је јако лепо организован и домаћин се својски потрудио да све прође идеално, њихово гостопримство је било за сваку похвалу.

Што се тиче самог турнира играло се два дана по две утакмице, генерације 2003 и млађе. У финалној утакмици су наше рукометашице играле са Националном Рукометном Академијом Мађарске која окупља најбоље играчице из Мађарске. Рукометашице из Мађарске су биле боље у финалу па су наше рукометашице освојиле сребрне медаље. За најбољу играчицу турнира проглашена је Тамара Коцић из РК „Космај“.

Својим добрим партијама а и понашањем на турниру завредели су позив и за следећу годину. Са спортске стране управа и тренери клуба су презадовољни како екипа функционише и настављају даље са успешним радом. Предстоји им мали предах јер је екипа одиграла у последњих двадесет дана петнаест међународних утакмица.